Zoeken naar lenior loodgieter amsterdam

lenior loodgieter amsterdam
Lenior BV Loodgietersbedrijf in Amsterdam De Telefoongids.
Loodgieter in Amsterdam. Lenior Bv Loodgietersbedrijf. Eigenaar van dit bedrijf. Lenior BV Loodgietersbedrijf in Amsterdam. Zeebergweg 4, 1051DE, Amsterdam. Buurt: Centrale Markt. Wijk: Stadsdeel West. 3.8 / 10 / 5. Gemiddelde uit 9 beoordelingen. 9 Review s. Lenior BV Loodgietersbedrijf.
Bedrijven in Amsterdam vindt u in de biedplaats bedrijvengids.
Vakmensen in Amsterdam. Kies een beroep. Dakkapel en dakramen monteur. Rolluiken en zonwering specialist. Getoond: 101-200 van 10613 resultaten. Bedrijfsnaam Plaats Referenties Beoordeling. Voordeurupdate voorheen Pear-look. Koog aan de Zaan. Maxi power klussenbedrijf. Cargotaxi Goedkoop en Snel Verhuizen. johan meijer timmerbedrijf. Ouderkerk Aan De Amstel. Loenen aan de Vecht. schoonmaak-en glazenwassersbedrijf nico. Boelen Allround Service. timmerbedrijf frank sopjes. Stucadoor en Afbouwbedrijf Competent. ZZP Timmerman Dennis Hulsbos. klusbedrijf g vroegindeweij. Stucadoorbedrijf Danny de ruig. Ter Haar Techniek. JG Spuit Stukadoors. stucadoor en schildersbedrijf KOBE. Lenior Onderhouds en Klusbedrijf.
Lenior Bv Loodgietersbedrijf Amsterdam, Nederland Loodgieter.
View page in de. View page in nl. View page in fi. View page in pl. View page in da. View page in sv. View page in fr. View Desktop version. Toggle User Menu. Lenior BV Loodgietersbedrijf. Lenior BV Loodgietersbedrijf.
Openingstijden van Loodgietersbedrijf Lenior B.v. in Amsterdam.
Aambeeldstraat 20 Amsterdam. 36 Loodgietersbedrijf Lenior B.v. vestigingen gevonden in Amsterdam. U zocht: Loodgietersbedrijf Lenior B.v. Hulp nodig met het vinden van Loodgietersbedrijf Lenior B.v. Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. Bel 0906 400 1822 090, p/m.
Voorbij Historisch Amstelland.
In het Museum Amstelland vond op 21 mei 2016 opnieuw een vertelling plaats in het kader van de tentoonstelling Prachtig Ambachtig. Deze keer was het Jan Lenior, die zijn leven lang loodgieter is geweest. Het grootste deel van zijn werkend leven was dat in Amsterdam, maar de laatste vijf jaar deed hij zijn werk in Ouderkerk, waar hij inmiddels ruim twintig jaar woonachtig is.
Loodgietersbedrijf Lenior BV uit Amsterdam Loodgieter!
Loodgietersbedrijf Lenior BV, loodgieter in Amsterdam. Loodgietersbedrijf Lenior BV is een loodgieter in Amsterdam in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Zeebergweg 4. Loodgietersbedrijf Lenior BV is opgericht op 01-09-1969. Loodgietersbedrijf Lenior BV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
Loodgietersbedrijf Lenior B.V.
We hebben het dak hersteld met koperen dakgoten en koperen afwerking van de dakkapel. Kijk hier voor meer informatie. Met meer dan 40 jaar ervaring is Lenior B.V. in staat om al het loodgieterswerk in en rondom uw huis te verzorgen.
Parenteel van Fredrik Bolhoven.
Gehuwd op 26-jarige leeftijd op 30-08-1922 te Amsterdam met Hendrik Henk Lenior, 22 jaar oud, opperman, geboren op 09-12-1899 om 23.00 uur te Amsterdam, overleden op 14-05-1978 te Amsterdam op 78-jarige leeftijd, zoon van Wilhelmus Gijsbertus Lenior, werkman, opperman, en Cornelia Martina de Rijk.

Contacteer ons